Over ons

Bij kapsalon Tina Hair is iedereen welkom voor een nieuw kapsel of een ontspannende verzorgingsbehandeling. Bij Tina hair staan kwaliteit en betrokkenheid hoog in het vaandel. Heb je zin in een nieuwe, frisse coupe of kleur? Het team van Tina Hair staat klaar om jou persoonlijk advies te geven en je haar zo te verzorgen dat deze bij jou past. Het belangrijkste is dat jij met een tevreden gevoel de kapsalon verlaat.

Het team van Tina Hair bestaat uit gediplomeerde hairstylisten die passie hebben voor het kappersvak en iedere klant van persoonlijk aandacht voorzien. Eigenaresse Tina is naast allround haarstyliste ook gediplomeerd visagiste. Zij ziet daardoor heel goed hoe je het haar het beste kunt knippen en/of kleuren zodat het optimaal bij de vorm van je gezicht, uitstraling en persoonlijkheid past.

Het team van Tina Hair werkt met producten van het merk Redken. Naast dat deze producten uitermate geschikt zijn om je haar te verzorgen, zijn ze ook geschikt om je haar te stylen. Na een behandeling in de salon is het ook mogelijk om Redken producten te kopen voor thuisgebruik. Door ook thuis verzorgende producten te gebruiken kun je nog langer genieten van je nieuwe coupe. De haarstylisten van Tina Hair kunnen je hierover persoonlijk advies geven.

Sinds de opening in december 2013 hebben al veel mensen de weg naar de salon weten te vinden. De klantreviews op www.treatwell.nl zijn ongelooflijk positief en daar zijn we trots op.

Reviews