Over ons

Bij kapsalon Tina Hair is iedereen welkom voor een nieuw kapsel of een ontspannende verzorgingsbehandeling. Bij Tina hair staan kwaliteit en betrokkenheid hoog in het vaandel. Heb je zin in een nieuwe, frisse coupe of kleur? Het team van Tina Hair staat klaar om jou persoonlijk advies te geven en je haar zo te verzorgen dat deze bij jou past. Het belangrijkste is dat jij met een tevreden gevoel de kapsalon verlaat.

Het team van Tina Hair bestaat uit gediplomeerde hairstylisten die passie hebben voor het kappersvak en iedere klant van persoonlijk aandacht voorzien. Eigenaresse Tina is naast allround haarstyliste ook gediplomeerd visagiste. Zij ziet daardoor heel goed hoe je het haar het beste kunt knippen en/of kleuren zodat het optimaal bij de vorm van je gezicht, uitstraling en persoonlijkheid past.

Het team van Tina Hair werkt met producten van het merk Redken. Naast dat deze producten uitermate geschikt zijn om je haar te verzorgen, zijn ze ook geschikt om je haar te stylen. Na een behandeling in de salon is het ook mogelijk om Redken producten te kopen voor thuisgebruik. Door ook thuis verzorgende producten te gebruiken kun je nog langer genieten van je nieuwe coupe. De haarstylisten van Tina Hair kunnen je hierover persoonlijk advies geven.

Sinds de opening in december 2013 hebben al veel mensen de weg naar de salon weten te vinden. De klantreviews op www.treatwell.nl zijn ongelooflijk positief en daar zijn we trots op.

Reviews

 • 5 star review  Tina heeft een hele mooie bob lijn voor mij geknipt. Ik kreeg op school van alle leraren een compliment er over. Iedereen vind het geweldig! En ik ook 🙂

  thumb Özge Us

  5 star review  Tina bedankt! Prachtige kleur! En bedankt voor je geduld....

  thumb Christel van der Borden

  5 star review  Tina, je bent een TOP KAPSTER! Je neemt echt de tijd voor iedere klant en je bent SUPER in je vak. Ik ben erg blij mee!

  thumb Elena Razumova
 • 5 star review  Je bent TOOOOOP kapster

  thumb Mehri Ansari

  5 star review  [email protected] Alles in één, Ik raad iedereen aan

  thumb Nathalie Nataly

  5 star review  Tina ik ben blij met je , jij bent een goeie kapster xxxx

  thumb Naoual Alaoui
 • 5 star review  Tina, je bent een geweldige kapster! Je neemt echt de tijd voor iedere klant en je bent heel goed in je vak. Je kapsalon is mooi en sfeervol. Mirthe en ik zijn heel tevreden. Wij kunnen je kapsalon iedereen aanbevelen.

  thumb Tineke van der Voort

  4 star review  Top vakvrouw je gaat er echt tevreden weg.

  thumb Astrid le Noble